” De mens en duurzaamheid” 

Het schilderij is gemaakt met acrylverf. Het is gemaakt op papier wat gerecycled is van oude magazines / folders. Schilderij zelf is A4 formaat. Inspiratie heb ik opgedaan doordat ik veel met duurzaamheid bezig ben en hierbij ook papier meer zelf wil gaan maken dmv recycling of planten uit de eigen tuin waar ik mijn kunst mee maak.

Het kritische vogeltje.

Inspiratie was mezelf ontwikkelen en iets moois maken. Ik was veeleisend en heb het vogeltje een kritische blik gegeven. Hierbij gewerkt met aquarel en aquarelpotlood. 

De mol

Special edition gemaakt voor een expositie over de grond en het bodemleven. Gemaakt op speciaal brandnetel papier. Het brandnetel papier is zelf gemaakt en gedroogd. Oorsprong van de brandnetels is Opmeer (uit de eigen tuin). 

 

 

Cirkel programmeren met kunst en wiskunde

Inspiratie heb ik opgedaan toen ik studeerde aan de Khan Academy om te leren programmeren. Het schilderij is een snapshot van de video. Waarbij ik dezelfde techniek heb gebruikt om de cirkel op te bouwen van achter naar voren en van binnen naar buiten. Op de academy kwam ik de cirkel equation tegen en dacht er wel iets mee te kunnen. Ik heb de kleuren toegevoegd terwijl de lijn getekend wordt. De kleuren veranderen van kleur door de beweging / positie van de lijn.

Bekijk de hele video om het totaal te zien hieronder. 

 

De code is te zien op de academy: https://www.khanacademy.org/computer-programming/new-endless-drawing-with-circle-equation-xcrsinaycrcosa/2085332249

Translate »