Kleurrijk bospad,

Voor iedereen een eigen pad om te bewandelen. Inspiratie heb ik opgedaan omdat ik zelf altijd met mijn eigen ontwikkeling bezig ben. Ik zocht iets om me te uitten en heb ik dit gemaakt. Een mooie herfstwandeling door het bos.  Techniek is acrylverf. 

” De mens en duurzaamheid” 

Het schilderij is gemaakt met acrylverf. Het is gemaakt op papier wat gerecycled is van oude magazines / folders. Schilderij zelf is A4 formaat. Inspiratie heb ik opgedaan doordat ik veel met duurzaamheid bezig ben en hierbij ook papier meer zelf wil gaan maken dmv recycling of planten uit de eigen tuin waar ik mijn kunst mee maak.

Het kritische vogeltje.

Inspiratie was mezelf ontwikkelen en iets moois maken. Ik was veeleisend en heb het vogeltje een kritische blik gegeven. Hierbij gewerkt met aquarel en aquarelpotlood. 

De zonsopgang 

Ik heb deze zonsopgang gemaakt omdat ik er verliefd op werd toen ik mijn dochtertje naar school bracht. Hele mooie kleuren en wolken.

Geïnspireerd op het landschap bij Aartswoud bij De dubbele punt (school). 

 

 

 

 

Cirkel programmeren met kunst en wiskunde

Inspiratie heb ik opgedaan toen ik studeerde aan de Khan Academy om te leren programmeren. Het schilderij is een snapshot van de video. Waarbij ik dezelfde techniek heb gebruikt om de cirkel op te bouwen van achter naar voren en van binnen naar buiten. Op de academy kwam ik de cirkel equation tegen en dacht er wel iets mee te kunnen. Ik heb de kleuren toegevoegd terwijl de lijn getekend wordt. De kleuren veranderen van kleur door de beweging / positie van de lijn.

Bekijk de hele video om het totaal te zien hieronder. 

 

De code is te zien op de academy: https://www.khanacademy.org/computer-programming/new-endless-drawing-with-circle-equation-xcrsinaycrcosa/2085332249

Translate »