Najaarsexpositie 2018 Thema feest

NAJAARSEXPOSITIE THEMA FEEST

6-7 en 13-14 oktober 2018
Locatie: Hoogwoudse NH Kerk
Burg. Hoogenboomlaan 20, Hoogwoud

“HOOGWOUD – Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer viert een feestje! Sinds de oprichting in 1984 organiseert de kunstkring dit jaar namelijk haar 50e expositie! En dit mag gevierd worden. Hoe toepasselijk is het dan ook dat er voor deze speciale expositie het thema FEEST is gekozen!

35 kunstenaars laten de bezoekers delen in de inspiratie voor hun kunstwerken met dit thema. Of het nu gaat om schilderijen, tekeningen, beelden,sieraden, fotografie, in elk kunstwerk zal “feest” herkenbaar zijn.Elke keer weer een uitdaging voor de kunstenaars om met een bepaald thema aan de slag te gaan. Zij vieren feest, uiten hun creativiteit in al zijn kleuren, texturen en vormen.

De feestelijke opening op zaterdag 6 oktober om 14.00 uur wordt gedaan door burgemeester Nijpels van Opmeer. Zonder muziek en dans geen feest, dus is ook de Westfriese Folkloristische Dansgroep De Hoogwouder Dansers deze middag uitgenodigd om hun danskunsten te vertonen.

De expositie is te bewonderen en vrij toegankelijk op 6, 7, 13 en 14 oktober 2018 van 12.00 – 17.00 uur in de prachtig gerestaureerde NH kerk van Hoogwoud, Burg.Hoogenboomlaan 20. Op zaterdag 6 oktober is de kerk toegankelijk vanaf 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom om bij dit “feest” aanwezig te zijn.”

 

Deze slideshow vereist JavaScript.