Artis cursus

Indrukken van de 8 weken durende cursus in Artis. Cursus gegeven door Jet Violier.
Leuke en interessante cursus om meer te leren over anatomie van dieren, snel correct tekenen, uit geheugen werken i.p.v. een stilstaand object / foto, snel leren schetsen en de dingen doen die je normaal niet zou doen. Door het snelle werken wordt je min of meer gedwongen om meer met het onbewuste te doen en hierdoor kan je verrassende effecten behalen. Met meer gevoel, intensiever werken, mindfulness oefenen en sneller zien hoe iets in elkaar zit. Een cursus wat mij betreft meer in zich heeft dan gewoon een beetje tekenen/schilderen.

Ik ervaar dit als een vorm van mindful werken en brengt je terug in het hier en nu. De omgeving van Artis leent zich mooi hiervoor waardoor je volledig uit het dagelijkse “wir war” gehaald wordt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Tot slot een Expositie van alle cursisten van begin het 8 weken blok begin 2019:

Leuke expositie van diverse cursisten die op teken/schildercursus van mk24 https://www.mk24.nl/cursussen/ waren in dierentuin Artis. Lekker ontspannend beesten tekenen in een mooie omgeving. Echte aanrader voor iedereen die meer wilt leren tekenen uit het geheugen, anatomie en op zoek is naar een uitdaging. Kan jij mijn werkjes er tussen uit halen?

Wil je meer zien, kijk dan eens op mijn insta pagina. https://www.instagram.com/webbyart.nl/