Voorjaarsexpositie maart 2019

Dit is de 51e voorjaarsexpositie waarbij het bestaan van de Expositie Beeldende Kunst Opmeer 30 jaar bestaat. Vanaf 1989 van werkgroep naar een officiële vereniging. Er is geen thema dit jaar en zorgt ervoor dat de expositie heel variërend zal zijn. Voor meer informatie over de Expositie Beeldende Kunst Opmeer: http://www.expositiekringopmeer.nl .

Er zijn 47 exposanten welke gaan exposeren waaronder ikzelf. De expositie zal zeer divers zijn. Er zal geëxposeerd worden van schilderijen, tekeningen, sieraden, beelden en alle andere vormen van kunst. Kortom genoeg te zien! Kom gerust langs om  te genieten van de diversiteit. Dit is bij uitstek een perfect uitje voor een gezellig dagje in West Friesland. Er is ook gelegenheid voor een kopje koffie / thee en praten met de kunstenaars.

Belangrijk, zet dit in de agenda! De expositie wordt gehouden in de  N.H. Kerk, Radboudstraat 1 te Hoogwoud op 23, 24 maart en 30, 31 maart.