Expositie en webwinkel

Expositie activiteiten

Van het weekend heb ik de expositie opgehaald bij Theeschenkerij Something Else in Amersfoort. Dit omdat ik een nieuwe expositie heb. Ik heb binnenkort een expositie in de bibliotheek van Opmeer voor een periode van meerdere maanden. Ik zal hier dan meerdere grotere werken kunnen gaan exposeren. Erg leuk en ik heb er zin in. Ik moet alleen nog wat naamkaartjes maken voor bij de schilderijen.

Daarnaast loopt er een verzoek bij het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn om te mogen exposeren. Ik wacht natuurlijk vol spanning af of het mag van de kunstcommissie.

Webwinkel geopend

Ik heb een webwinkel geopend op www.exto.nl een verzamelplaats voor kunstliefhebbers, kunstenaars en galeriehouders. In mijn webwinkel zijn diverse originele kunstwerken te koop en diverse kaarten. De kaarten druk ik niet zelf, deze worden door exto gedrukt en verstuurd.

Het aanmaken van een webwinkel is vrij eenvoudig. Je kan er ook voor kiezen om betaalde advertenties af te nemen waarbij jouw kunstwerken meer worden getoond. Het lijkt een beetje op marktplaats in dat opzicht.

Weer een cursus volgen?

Ik overweeg om weer een cursus te gaan volgen. Wellicht weer de teken/schilder cursus in Artis. Het kan ook iets heel anders worden. Ik ben er nog niet over uit wat ik wil. De cursus in Artis is erg uitdagend omdat de dieren nooit stil zitten. Het is ook een leuke omgeving om te zijn.

In mijn vorige blogpost had ik het over een Gabberweek in Opmeer om daar een workshop te gaan geven voor kinderen. Ik heb besloten door tijdgebrek dit niet te gaan doen.