Exposeren en in opdracht werken

Expositie in bibliotheek Opmeer
De expositie in de bibliotheek van Opmeer is een feit. De werken mogen er hangen van oktober 2019 t/m april 2020. Foto’s te zien hier of kom gerust een keer langs voor een kopje koffie.

Exposeren in Dijklander ziekenhuis
Begin december heb ik een afspraak om een expositie te bespreken in het Dijklander ziekenhuis. Ik heb veel zin in de afspraak. Wie weet wat hieruit gaat volgen…

In opdracht werken
Het is interessant en leuk om tekeningen/ schilderijen in opdracht te maken. Het gewenste resultaat behalen is altijd een uitdaging op zich. Nu heb ik een tafel ontworpen met Van Gogh op het tafelblad. Ik ben meer aan het adverteren om opdrachten binnen te krijgen. Hopelijk volgen er binnenkort weer een paar.

Cursus
Een cursus volgen zal ik wel gaan doen. Ik denk meer iets in de richting om papier of verf te maken. Toch leuk als je op eigen gemaakt papier en verf werkt. Wellicht ga ik nog een andere cursus volgen om mijn vaardigheden voor tekenen/schilderen verder te verbeteren.