50 dingen om te tekenen

Dingen om te tekenen: Schildpad

50 dingen om te tekenen

Ben jij opzoek naar inspiratie om dingen te tekenen? Kijk dan eens hier:  https://webbyart.nl/2024/02/24/dingen-om-te-tekenen/ 
Ik ben gestart met een nieuw projectje om 50 dingen te tekenen aankomende weken. Dit mede om mijn vaardigheden te verbeteren en omdat het leuk is. Op instagram post ik met regelmaat een nieuwe tekening van deze serie.

Exposeren in Dijklander ziekenhuis


De expositie gaat door bij het Dijklander ziekenhuis in Hoorn en Purmerend. Naar verwachting hangt er een expositie vanaf april 2020. Ik ben er enkele weken terug geweest om te kijken en te bespreken. Ik heb er zin in en het is een leuke locatie waar het komt te hangen.

Exposeren NH kerk in Hoogwoud


In maart doe ik weer mee met de jaarlijkse expositie in de NH kerk in Hoogwoud. Deze zal zijn op 14,15 en 21,22 maart zijn. Er is dit jaar geen thema aan verbonden. Ik denk dat hier een andere weg in sla voor de verandering. Ik heb voor het eerst een abstract schilderij gemaakt op basis van gevoel en intuïtie. Het schilderij staat voor verdriet en verwerking tijdens kerst. Het voelde goed om deze te schilderen. Ik exposeer waarschijnlijk deze met nog een andere die ik ga maken op eenzelfde wijze.

Expositie in bibliotheek Opmeer


De expositie in de bibliotheek van Opmeer is nog steeds lopende. De werken mogen er hangen van oktober 2019 t/m april 2020. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie!

Expositie in de bibliotheek van Opmeer